come back home from Semarang

April 21, 2008 § 3 Comments

Dressed up to the eyes
It’s a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
– Friday I’m In Love, The Cure

Oh dare, I’ve visit Semarang City for the first time.
So many experiences and unforgettable moments.

Lawang Sewu, Simpang Lima, Pantai Marina Kulon, and many more…
I must post these in my blog.
Just wait, brother and sister.

I’ m really falling in love with Semarang, and falling in love in Semarang.
I’ll write with my deepest heart.

Semarang, the city of the valleys.
I can’t wait to visit you again.

Thanks a lot for “cah-cah TL Undip”.
Jazakumullah khairan katsirah.

Tagged: ,

§ 3 Responses to come back home from Semarang

  • Hasan Seru says:

    seru juga kelihatannya, dari sms yg kau kirmkan pada diriku, heheee…
    kmrn aku juga pergi ke UIN Malang, sip dah.. suasana kyk di Cairo Al Azhar university, next time aku posting dah plus foto2nya… ohya, mo pamitan nih 4 hari kedepan saya ambil data bwt keperluan Tugas Akhir, mohon doanya supaya lancar. jangan lupa comments di last postingQ.

    ghaniarasyid answers :
    iya… monggo. Jazakumullah, Mas. Moga2 TA-nya lancar. Oke…

  • MIFTA says:

    Yah sekalian mempromosikan blog ku dan ngelancarin upload temen2 di milis..hehehehehhehee…..aku masukin link mu yah…

    ghaniarasyid answers :
    oke deh mas. Hehehe…

  • miFTa says:

    emm…klo mo lebih enak dengerin lagu2 pilihan kita di FS,saya udah ketemu cara yang agak “ringan” daripada playlist.com..tunggu aja postingan saya selanjutnya..

    ghaniarasyid answers :
    oke. tapi aku masih seneng sama playlist lo!!
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading come back home from Semarang at chasing the pretty rainbow™.

meta

%d bloggers like this: