the quotes

Qur’an…

O you peaceful soul. Return to your Lord well pleased with Him, and He well pleased with you. So, enter you among My chosen bondmen. And come to My Garden. [Qur’an Suraah Al Fajr 27-30]

hadiths…

Rasulullah sahallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : “Berpeganglah dengan sunnahku dan sunnah khulafaur rasyidin yang terbimbing, gigitlah dengan gerahammu, dan hati – hatilah kamu terhadap perkara yang baru karena sesungguhnya setiap bid’ah itu adalah sesat.”

[HSR. Ahmad 4/126; At-Tirmidzy 2676; Al-Hakim 1/96, Al-Baghawy 1/205 no. 102]

spokens…

We are protecting civilians. We are unarmed. We are no threat to you. Please do not shoot…
[Rachel Corrie, an American intifadah]

Silence is argument carried out by other means.
[dr. Ernesto “Che” Guevara, revolutionary]

Sometimes people run away just to see if anyone cares enough to follow…
[anonymous]

poems…

As the flowers are all made sweeter: by the sunshine and the dew

So this old world is made brighter: by the lives of folks like you

Bonnie Parker, The Juliet in a Getaway Car-

games…

Fittin’ to hit the block, see what’s happening.

GTA San Andreas (2004)

manga & movies…

We are not asking him where the treasure is hidden!!! We’re not even asking him whether there is any treasure or not!! I’m not sure, but… everybody set out to sea, risking their lives to search for it!!! If you ask this old man anything about it here and now… Then I’ll quit being a pirate! I don’t want to go on a boring adventure like that!

One Piece Chapter 507 : Kizaru Lands, page 7 (2008)

Listen carefully, Robin. Right now you’re alone, but one day you’ll meet your nakama. The sea is huge. So, one day you’ll surely meet nakama who will protect you. There’s no such thing as being born into this world to be alone. Run, Robin! Don’t let them catch you! When things are hard, I taught you what to do. Laugh just like this! Dereshishishishi! Dereshishishi! Out at sea somewhere, they’re waiting for you! Go to meet your nakama, Robin! Live… together… with them!

One Piece Episode 277 : Tragedy of Ohara! Fear of Buster Call (2006)

No! This is barbaric! This is no way for grown men to settle… oh, fine! Let’s just haul out our swords and start banging away at each other! That will solve everything! I’ve had it! I’ve had it with wobbly-legged, rum-soaked pirates!

Pirates of the Caribbean : Dead Man’s Chest (2006)

You were the Chosen One! It was said that you would destroy the Sith, not join them. You were to bring balance to the Force, not leave it in darkness.

Star Wars : Episode III – Revenge of the Sith (2005)

Shhh. Shhh. Baby sleep, gently sleep. Life is long and love is deep. Time will be sweet for thee. All the world to see. Time to look around and know how the shadows come and go, how the breeze stirs the tree, how the blossoms grow.

The Village (2004)

Do you remember the Shire, Mr. Frodo? It’ll be spring soon. And the orchards will be in blossom. And the birds will be nesting in the hazel thicket. And they’ll be sowing the summer barley in the lower fields… and eating the first of the strawberries with cream. Do you remember the taste of strawberries?

The Lord of the Rings : The Return of the King (2003)

Dear Dad, you told me an honest man has no fear, so I’m trying hard not to be afraid.

Catch Me If You Can (2002)

Life’s a box of chocolates, Forrest. You never know what you’re gonna get.

Forrest Gump (1994)

Silahkan bila ingin menambahkan…

§ 28 Responses to the quotes

  • l5155st™ says:

    Pertamax…!!!

    Ghani Arasyid’s answer :
    Harganya sekarang berapa?🙄

  • bayu200687 says:

    premium ajah dehhh

    Ghani Arasyid’s answer :
    Masih tetep setia ya?
    Padahal harga pertamax sekarang hampir sama kayak premium😛

  • “…Never doubt yourself. Only let it go make you stronger.”
    (Solid Snake – Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty)

  • Aisha says:

    Nakama? Btw, salam kenal pak. Assalamualaikum

    Ghani Arasyid’s answer :
    ‘Alaykumussalam wa rahmatullahi wa barakatuh.
    Ya, dengan teriakannya Luffy:mrgreen:

  • Fikri Faris says:

    “do or do not, there is no try…”
    (Master Yoda, Star Wars episode VI The Return of Jedi?,cmiiw)

  • Fikri Faris says:

    “I’m bad at give up!”
    (Naruto, chapter: naruto vs neji)

  • Aaa… saya juga seneng sama yang Forest Gump itu….🙂

    Nambahin:

    Life is about change, sometimes it’s beautiful, sometimes it’s painful, but most of the time it’s both (Lana Lang – Smallville)

  • l5155st™ says:

    PBPAM & PBPAB…!!!

  • andyan says:

    Be a number one, or don’t do it
    (nfs underground :mrgreen:)

  • l5155st™ says:

    Dulu saya melihat manhaj salaf bersinar di blog ini, tampak pada berhati – hatinya penulis akan gambar makhluk bernyawa…

    Tapi sekarang…???

    barakallahu fiykum…lekas kembali akhi…

  • Wa fiyka barakallahu…
    Yang postingan terakhir memang sengaja, akhy. Tapi wajahnya buram bukan? Tidak terlalu kelihatan wajahnya.
    Ingin sedikit saja mengucapkan farewell pada masa lalu, karena momen-momen seperti saat ini di masa lalu sungguh sangat emosional. Begitu penuh badai salju dan derasnya hujan…

  • l5155st™ says:

    Kok gelap2an lagi mas…???

    Headernya itu lho…!

  • Sure…
    Do you have any problem with that?😉

  • Rigih says:

    impossible is i m possible


    ace ternyata anaknya roger!
    hub ace ma luffy jd gimana???

  • Iya, mengejutkan banget!
    Ya berarti saudara tiri!
    Kan sama Roger dititipin ke Garp🙂

  • rigih says:

    jadi ibunya aja ya yg punya hub darah ma Garp, Dragon, n Luffy?
    tiga orang itu punya huruf D dan nama depannya Monkey
    sementara Ace, punya D, namun mengambil nama depan Portgas, seperti ibunya. lalu ibunya Ace itu apanya Garp n Dragon?
    truz Teach punya klan D dari mana?
    Roger punya klan D dari mana?
    Pan D Aman punya klan D dari mana?

  • kita tunggu saja kelanjutannya, bro…
    kita belum membaca sepenuhnya apa yang ada dalam benak Oda-sensei🙂

  • Zenzen says:

    Wow kk wow, pnggemar one-piece pula kk kta yg satu ini.
    Dah kyak forum one-piece nih page.
    Hha, gak nyangka influence one piece menyebar ke seantero dunia.
    D’best manga ever lah… :beer:

  • iya, One Piece adalah salah satu inspirasi🙂

    Dah kyak forum one-piece nih page.
    Hha, gak nyangka influence one piece menyebar ke seantero dunia.

    bukan, dan dirimu hanya mengambil sample dari 3-4 komentar saja… dan baru tahu bahwa One Piece adalah manga yang punya banyak penggemar di dunia? CPD~~ -_-”

    D’best manga ever lah… :beer:

    betul sekali, tapi saya tidak mengkonsumsi alkohol… maaf🙂

  • Zenzen says:

    Tenang kk, aku jga gak ‘nge-bir’kok, aku ulang deh,,
    The best manga ever lah, :victory:

    Btw, ku dah tau klo one piece terkenal all around the world. Tapi maksudku sebelumnya, nyebar ke dunia kampus, tepatnya ITS :wow shocked:😛, no hard feeling plis, just kidding.

    Nih, aku tambahin another quotes:
    ‘membiarkan diri sendiri terlalu banyak bermalas2an akan membuat insting kalian tumpul’ – Mombran Norland, Penjelajah dari North Blue

    O ya, TA-nya dah beres kk? Ku ikut doa-in moga lulus tahun ini.
    Ok, see ya

  • Tenang kk, aku jga gak ‘nge-bir’kok, aku ulang deh,,
    The best manga ever lah, :victory:

    semakin CPD~~ -_-”

    Btw, ku dah tau klo one piece terkenal all around the world. Tapi maksudku sebelumnya, nyebar ke dunia kampus, tepatnya ITS :wow shocked:😛 , no hard feeling plis, just kidding.

    dimana² orang boleh² saja kan suka manga? bahkan di jurusan saya mayoritas cowoknya suka One Piece😀

    Nih, aku tambahin another quotes:
    ‘membiarkan diri sendiri terlalu banyak bermalas2an akan membuat insting kalian tumpul’ – Mombran Norland, Penjelajah dari North Blue

    thanks, meskipun saya tidak ingat😛

    O ya, TA-nya dah beres kk? Ku ikut doa-in moga lulus tahun ini.

    amiin… terimakasih banyak🙂
    Ok, see ya

  • Craig Harper says:

    jadi ibunya aja ya yg punya hub darah ma Garp, Dragon, n Luffy?tiga orang itu punya huruf D dan nama depannya Monkeysementara Ace, punya D, namun mengambil nama depan Portgas, seperti ibunya. lalu ibunya Ace itu apanya Garp n Dragon?truz Teach punya klan D dari mana?Roger punya klan D dari mana?Pan D Aman punya klan D dari mana?
    +1

  • ada beberapa hal yang saya komentari dari komentar Anda:
    1. Anda salah masuk dan termasuk OOT karena page ini khusus “quotes”
    2. Anda belum membaca One Piece yang versi scanlation, makanya belum terjawab pertanyaan itu (saya tidak mau jadi spoiler)
    3. Panda-man itu hanya semcam “lelucon” dari Oda-sensei.

    sudah paham?

  • Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say wonderful blog!

  • thanks and sorry, your comment had been catched by the Akismet:mrgreen:

  • bintangzohra says:

    there’s something about love
    that breaks your heart
    it set you free
    there’s something about love
    that tears you up
    you still believe
    there’s something about love
    that you don’t give up

    Song from David Archuleta – something ’bout love

  • ini kolom quote yang sebenernya tidak diperuntukkan untuk lagu…
    tapi terimakasih sudah sharing di sini🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: